Interieur University Hotel, Groningen

University Hotel Groningen, voorheen University Guesthouse, was al klant ver voordat deze verbouwing van guesthouse naar hotel gerealiseerd is. Voorheen hebben we voor het guesthouse onder andere gewerkt aan een grondige verbouwing in vier fases en later aan de uitbereiding en vernieuwing van de ontbijtruimte.

Deze verbouwing is de kroon op de gedaante wissel van guesthouse naar hotel. Het hotel dat inmiddels een 3 sterren waardering kent, is ingericht met zowel één als twee persoonskamers als appartementen met eigen keukenfaciliteiten. Alle kamers zijn nu voorzien van een eigen sanitaire ruimte, voorheen waren deze voorzieningen centraal op de gangen gelegen. 

Elke fase binnen dit project kent qua stijl zijn eigen karakter. Zo is er bij de vorige fase is veel gewerkt met white-washed eikenhout en zandtinten. In deze fase is er gekozen is voor blonder hout en Scandinavische tinten. Elke etage heeft zijn eigen kleurbeeld, waardoor er een grote variëteit ontstaat. Binnen deze diversiteit heerst een heerlijk gevoel van eenheid.